Twee herenpionnen nep gouden ringen! Het resultaat is geplant

Twee herenpionnen nep gouden ringen! Het resultaat is geplant

Modern Express News (Reporter Zhu Whaun Correspondent Lama) Online winkelen oppervlak Broodjes Gouden ringen, twee mannen gaan naar de pion, het paviljoen onlangs. Wuxi Liangxi District Mensen Hof heeft een proef van de fraudecase uitgevoerd en de verdachte Wu werd veroordeeld tot 5.000 yuan, beboeten 5.000 yuan; de verdachte Huang werd veroordeeld tot 3 maanden, een boete van 3.000 yuan. Wu en Huang twee zijn vrienden.

In mei van dit jaar ontbrak Wu Mou in de hand.

Degenen die de twee online-oppervlaktebladen willen kopen die online zijn gekocht, WU verhuisde naar hersenen.

Wu en Huang hebben onderhandeld dat de twee de ringen naar de PAINS-Drabanation kunnen halen door nep-ID-kaarten en nep-mobiele telefoonnummers te hanteren. Wie is meer dan wie dan ook is die succesvol is. Huang, hetzelfde gebrek aan geld, wordt in deze opname gesuggereerd.

Op 11 mei nam Wu een ringen in een pion. Het paviljoen van het personeel van het personeel (de achternaam) nam de ring naar voren, vond geen probleem, dus na het wegen van de ID-kaart en het mobiele telefoonnummer, en behandelde de pandverwerking, gaf ik WU 6748 Yuan. Wu en Huang, die de zoetheid hebben geproefd, willen blijven de rest van de ringen hebben, maar omdat de resterende modellen niet de ware en false van de ring kunnen specificeren.

Daarna zag Tang de leeftijdsgenoten in de Wechat Group eraan herinnerd dat iemand het gouden ring van het oppervlaktepakket nam om te doen alsof de echte gouden ring wordt bedrogen en de identiteitsinformatie was hetzelfde als de "gouden" ring. Tang kiesde onmiddellijk het telefoonnummer van WU en vroeg WU naar verlossing van de ring. Maar WU is nooit verschenen, Tang koos alarm.

De politie vergrendelde onmiddellijk de verblijfplaats van WU en Huang en Huang werden gearresteerd.

Na onderzoek door het Hof zijn de verdachte WU en Huang vooropgestuurd voor de pion. Van Wu zullen we de naam van anderen gebruiken en doen alsof we een paar voet gouden ringen in een pandringen in een pion-belsignaal zijn. 4748 Yuan .

Het Hof gelooft dat de verdachte Wu, Huang zei om anderen te zerce, en het gedrag ervan heeft fraude gevormd, en het is een gemeenschappelijke misdaad. De hoofdrol van de verweerder Wu in gemeenschappelijke misdaad is de belangrijkste crimineel, de verweerder Huang is van de misdaad, dus de rechtbank maakte uiteindelijk het bovenstaande oordeel.

De rechter herinnerde eraan dat de bovengenoemde fraude-trucs voornamelijk objecten voor gouden acquisitie-winkels, paviljoens en andere winkels spreken. Daartoe probeerde de handelaar klanten de factuur of testcertificaat van de klant te bieden bij de overname van de gouden ornamenten, en vond abnormaliteiten in de tijd alarm te zijn om te voorkomen dat het wordt misleid. Gerelateerde suggestie.