Twee generaties liefdesrelais, zorgen voor de weeskinderen, bijna 50 jaar

Twee generaties liefdesrelais, zorgen voor de weeskinderen, bijna 50 jaar

Originele titel: twee generaties liefdesrelais, zorgen voor de weeskinderen, uit de jaren 1970, uit de jaren 1970, haar familie grootmoeder, zorgt voor de mensen met een handicap in hetzelfde dorp, na het trouwen, en zorg dan voor de mensen, Blijf hem een ??familieleden geven.

"Ik heb lange tijd geleefd, hij is een molecuul van ons gezin, probeer hem voorzichtig te nemen, mijn hart is kalm." Wu Jun zei. Meer dan 20 jaar geleden ging WU Jun naar Lin Zewei, een dorpeling, een dorpeling van de Qianxian Street, Jintang County.

Nieuw bruiloft, de 70-jarige grootmoeder, moet ze voor "Xu Xiaob" zorgen. "Xu Xia Dad" is Xu Huaiyou. Hij is geen vader van een Linfamilie, zijn handen, en het gezicht hebben een handicap. Er is geen taalvaardigheid, en er is moeilijk te communiceren met mensen. Het kan geen bloedverwanten vinden. In de jaren 1970 zorgde Lin Jiamei voor Xu Huaiyou, zoals een familieleden, en later was de grootmoeder hoog, zorgwekkend dat er niemand is om voor Xu Xiaoyou te zorgen, dus ik heb net de kleinkinderen ontmoet die net zijn aangespannen deur.

  Nadat ik een liefde ‘Relay Rod’ heb genomen, was Wu Jun meer dan 20 jaar, zoals een dag, wasserij, koken, hechting, verandering, niet minimaal om voor ‘xu xia da’ te zorgen. Hoewel er geen bloedrelatie is, zijn Xu Huaiyou en Wu Jun een gezin geworden, WU Jun’s twee dochters van de kleine oren, speciaal ten opzichte van ouderen en respect. In 2017 besloot Wu Jun na de daadwerkelijke situatie in het gezin, de ouderen naar het verpleeghuis te sturen, wat resulteerde in verschillende uitgaven, ook voor rekening van WU Jun. Hoewel er geen samenwoont, bezoeken Wu Jun en Familie vaak de oude mensen, geef hem enkele geschenken, dagelijkse benodigdheden, enz., En chatten met hem, een wandeling maken, laat hem de warmte van thuis voelen, "kijk naar zijn gezicht Blootgestelde glimlachen, ik voel me bijzonder praktisch! "Zei Wu Jun.

(Chengdu Daily Reporter Yang Si) (Editor: Yuan Yu, Zhanghua Wei) Delen Meer mensen zien.